петак, 12. новембар 2021.

ZIMA NA TARI


Upoznajte prirodu Tare, uživajte u skijanju, prođite pešačkim stazama i bacite pogled sa prelepih vidikovaca ove planine. Prepustite se čarima zavodljive privlačnosti nedirnutih snežnih predela i napunite se pozitivnom energijom

Vila Tara President se nalazi u samom centru Nacionalnog parka Tara, na Kaluđerskim Barama. Renovirana oktobra 2018. godine, vila raspolaže sa velikim restoranom, kao i 15 apartmana i soba koji su dvokrevetni ili višekrevetni. Tu je i veliko dvorište sa igralištem za najmladje posetioce, raskošnu terasu i parking ispred objekta. Kuhinja je bazirana na tradicionalnom i meditaranskom meniju. 

U blizini objekta se nalaze galerija "Tarski", šetna staza Jarevac, brvnare na Tari, ergela konja, manastirski stanovi sa crkvom srpskih svetitelja, vidikovac Crnjeskovo sa pogledom na stenu Krstaču i Bajinu Baštu. 

Vila Tara President u saradnji sa Ministarstvom turizma podržava akciju dodele vrednosnih vaučera Vlade Republike Srbije od 5.000,00 din, a članovima naše sindikalne organizacije odobrava popust od 20%. 

Rekreativni odmor za članove Sindikata biće organizovan u periodu od 23. do 27. februara 2022. godine. Sindikalna organizacija obezbeđuje smeštaj na bazi 4 polupansiona (doručak+večera). Doplata za celokupan aranžman je 3000,00 dinara. Prevoz: sopstvenim automobilima. 

Informacije i rezervacije: +381695540370 (zbog ograničenog broja mesta potrebno je što pre izvršiti rezervaciju).

Нема коментара: