четвртак, 5. октобар 2023.

OSMA SEDNICA ODBORA

Danas je u kancelariji Sindikata održana 08. sednica Izvršnog odbora. Na dnevnom redu bio je izveštaj o aktivnostima između dve sednice i tekuća pitanja. Predsednik Milosavljević i sekretar Dimović izvestili su članove Odbora o realizaciji planiranih aktivnosti između dve sednice. 

Razgovaralo se o aktuelnim dešavanjima i preduzimanju mera sa ciljem poštovanja prava iz Kolektivnog ugovora, aktuelnim temama koje se dešavaju sa Vladom RS i Ministarstvom zdravlja i finansija, a vezano za izmenu Uredbe o koeficijentima, zapošljavanju na neodređeno vreme svih zaposlenih koji su bili angažovani u borbi protiv zarazne bolesti Covid19, kao i angažovanju našeg sindikata u pregovorima za povećanje koeficijenata vozačima Hitne pomoći i saniteta. Zauzet je stav da je neophodno konstantno unapređivati informisanost i edukaciju članstva.

Donete su ODLUKE o upućivanju dopisa poslodavcu i centrali sindikata, vrednosti i sadržaju Novogodišnjih paketića, štampanju reklamnog materijala i organizaciji Novogodišnje žurke.

Нема коментара: