уторак, 8. новембар 2011.

REKREATIVNI ODMORI

planina TARA - vila "Nina" - Kaluđerske Bare

Vila NINA je savremeni planinski apartmanski objekat koji se nalazi u samom centru planine Tare, na Kaluđerskim Barama i nadmorskoj visini od 1050 m. Zbog dobre lokacije, kvalitetne gradnje, modernog enterijera vila predstavlja idealno mesto za vaš odmor.
U dvorištu vile su dva letnjikovca i roštilj. Ispred vile je obezbeđen parking za goste.
U poslovnom prostoru u prizemlju objekta u pripremi je "Sport Caffe".
Udaljenost od restorana Jeremičak je 400 m, a od hotela Omorika (bazen, sauna, poslastičarnica, noćni bar, diskoteka, kuglana, teretana...) je 1 kilometar.
Raspolaže sa 12 apartmana sa centralnim grejanjem i centralnim bojlerima sa toplom vodom u svim kupatilima, Total TV programima (14 kanala).
Svaki apartman je sa komplet opremljenom kuhinjom, posteljinama i ostavama.Sve terase su južno orijentisane sa pogledom na pejsaže Tare i Zlatibora.
U neposrednoj blizini su staze za sankanje, skijanje i sportski tereni.
Od vile se mogu realizovati i izleti do Mitrovca, jezera u Zaovinama, do Mokre Gore, obići grad Mećavnik i Šarganska osmica, Zlatibor, do Perućca sa jezerom i rekom Vrelo i grada Bajine Bašte.
Cena najama studija i apartmana već od 800,00 dinara po osobi.


KOPAONIK - kuća za odmor "Dobrodolac"

Kuća za odmor ''Dobrodolac'' se nalazi u turističkom centru Brzeće na istočnim obroncima Kopaonika, preko 200 dana godišnje obasjan suncem, a 165 dana pod snežnim pokrivačem, sa svojim prirodnim vrednostima i znamenitostima očuvanim šumama i čistim vazduhom jedna je od najlepših planina u Srbiji. Sobe vile “Dobrodolac” su lepo opremljene (tv i kupatilo), a u restoranu se služe specijaliteti kopaoničkog kraja. Kuća za odmor se nalazi na idealnoj nadmorskoj visini od 1.100 metara koja pruža sva lekovita dejstva čistog vazduha (efekat vazdušne banje) za idealan oporavak i odmor svake porodice.
U letnjem periodu za posetioce se organizuju pešačke ture i izleti do svetilišta Metođe, Mramora, izvorišta Duboke, Ravnog Kopaonika, lokalnih vodenica itd.
U zimskom periodu turistički kompleks „Dobrodolac“ predstavlja pravi raj za skijaše. Objekat je samo 250 metara udaljen od ski lifta „Bela reka I“.
Cene dnevnog aranžmana po osobi:
noćenje+doručak=1.150,00 din
polupansion=1.450,00 din
pansion=1.650,00 din
Deca od 3-12 godina 50% od cene, a deca do 3 godine besplatno.

ZLATIBOR - Vila “Zovin cvet” i apartmani “Zlatiborka”

Vila „Zovin cvet“, okružena šumom nalazi se u jednom od najlepših naselja Zlatibora – u tihom i prijatnom naselju Zova, udaljenom 2km od Tržnog centra.
Vila „Zovin cvet“ raspolaže sa dva dvosobna apartmana (kapaciteta 7 ležaja), dva jednosobna apartmana (kapaciteta 4 ležaja), sa dve dvokrevetne sobe, četiri dvokrevetne sobe sa pomoćnim sobama (2+2) i jednom trokrevetnom sobom (ukupno 33 ležaja sa dodatnih 8 pomoćnih ležaja). Objekat poseduje centralno grejanje.
Gostima Vile „Zovin cvet“ u letnjim mesecima na raspolaganju je zatvoreni bazen.
Svoje sportske aktivnosti možete upotpuniti šetnjama, vožnjom bicikla ili igrama u prostranom dvorištu.
U okviru vile nalazi se i restoran domaće kuhinje.
Domaćini poseduju market i pekaru pa je u sklopu usluge po dogovoru i jutarnja isporuka osnovnih kućnih potrebština (namirnica, štampe...).
U sali sa 15 mesta, možete organizovati druženja ili radne sastanke.
Apartmani Zlatiborka nalaze se u jednom od najlepših delova Zlatibora u blizini Titove vile, udaljeni od centra oko 10 minuta hoda. Gostima je na raspolaganju pet studio apartmana u koje se udobno mogu smestiti 3-4 osobe. Svi apartmani su kompletno opremljeni za udoban boravak (francuski ležaj + pomoćni, kablovska TV, CD player, centralno grajanje).
U neposrednoj blizini apartmana je dečje igralište i restoran, a na samo nekoliko metara nalaze se market, pekara i mesara.
Za goste je obezbeđen parking prostor.
Cena najama soba i apartmana po osobi je 800,00 dinara.
Deca od 3-12 godina 600,00 dinara, a do tri godine besplatno.

VRNJAČKA BANJA - Vila LUX

Vila LUX se nalazi na samom ulazu u Vrnjačku Banju, u neposrednoj blizini autobuske stanice.
U svom sastavu ima 18 savremeno opremljenih soba, restoran i dve velike terase. Sobe su jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne. Svaka soba ima TV, kupatilo, telefon i sopstveni balkon, a usluge room servisa su gostima na raspolaganju 24 časa. Restoran u svom sastavu ima odvojenu banket salu sa ukupnim kapacitetom od 60 mesta. Pogodan je za održavanje manjih skupova, poslovnih sastanaka, seminara, kao i organizovanje svih vrsta proslava (rođendani, svadbe, poslovni ručkovi i dr.), a sve to uz muzičku pratnju. Kuhinja raspolaže raznovrsnim nacionalnim i internacionalnim specijalitetima, kao i bogatim izborom pića. Gostima je na raspolaganju pristupačan parking prostor. Ukoliko se ukaže potreba, svojim gostima vila LUX obezbeđuje pristup Internetu. Za sve napred navedeno, garancija je visokoobrazovano i stručno osposobljeno osoblje koje će svojim gostima pružiti maksimum, a sve radi njihovog što prijatnijeg boravka u vili.
Cene usluga po osobi:
NOĆENJE (dvokrevetna-trokrevetna) 990,00-890,00 din
NOĆENJE+DORUČAK (dvokrevetna-trokrevetna) 1140,00-1040,00 din
POLUPANSION (dvokrevetna-trokrevetna) 1530,00-1430,00 din
PANSION (dvokrevetna-trokrevetna) 1880,00-1770,00 din
Deca do 6 godina imaju gratis, a deca od 6-12 godina starosti imaju popust 50% ukoliko ne koriste poseban ležaj.


REZERVACIJA SMEŠTAJA:
U ovim objektima je moguće boraviti tokom cele godine kao i rezervacija dužine boravka po želji (produženi vikend, 7 dana, 10 dana...).
NAČIN PLAĆANJA:
Do 6 mesečnih rata putem administrativne zabrane (broj rata zavisi od iznosa ukupnog zaduženja).

1 коментар:

Анониман је рекао...

sve pohvale za Sindikat!