уторак, 3. октобар 2023.

ZIMA NA KOPAONIKU - BRZEĆE 2024


Apart hotel "Kopaonik" nalazi se u Brzeću, na 18 km od ski centra Kopaonik. U ponudi ima restoran, salon i bar. Na raspolaganju su ostava za ski opremu, iznajmljivanje ski opreme i besplatan WiFi. Sve smeštajne jedinice poseduju prostor za sedenje, radni sto, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom ili tušem. Pojedine jedinice imaju i kuhinju sa trpezarijom. Škola skijanja dostupna je u okviru objekta. Nakon dana provedenog na skijanju ili pešačenju, gosti se mogu opustiti u vrtu ili na terasi. U objektu se možete baviti i drugim aktivnostima, kao što su pikado, društvene igre i stoni tenis. U neposrednoj blizini hotela nalazi se gondola koja "saobraća" na trasi Brzeće - Mali Karaman.

Apart hotel "Kopaonik" u saradnji sa Ministarstvom turizma podržava akciju dodele vrednosnih vaučera Vlade Republike Srbije od 5.000,00 din, a članovima naše sindikalne organizacije odobrava popust od 15%. 

Rekreativni odmor za članove Sindikata biće organizovan u periodu od 20. do 25. februara 2024. godine. Cena polupansiona: 3.650,00 dinara (doručak i večera). Boravišna taksa je 100,00 dinara po danu. Plaćanje putem administrativne zabrane do 6 mesečnih rata.

Informacije i rezervacije u kancelariji sindikata ili na broj telefona 0695540370 (zbog ograničenog broja mesta potrebno je što pre izvršiti rezervaciju).

Нема коментара: