четвртак, 11. новембар 2021.

ZIMA NA KOPAONIKU - BRZEĆE 2022


Apart hotel "Kopaonik" nalazi se u Brzeću, na 18 km od ski centra Kopaonik. U ponudi ima restoran, salon i bar. Na raspolaganju su ostava za ski opremu, iznajmljivanje ski opreme i besplatan WiFi. Sve smeštajne jedinice poseduju prostor za sedenje, radni sto, TV sa satelitskim kanalima i kupatilo sa kadom ili tušem. Pojedine jedinice imaju i kuhinju sa trpezarijom. Škola skijanja dostupna je u okviru objekta. Nakon dana provedenog na skijanju ili pešačenju, gosti se mogu opustiti u vrtu ili na terasi. U objektu se možete baviti i drugim aktivnostima, kao što su pikado, društvene igre i stoni tenis. U neposrednoj blizini hotela nalazi se gondola koja "saobraća" na trasi Brzeće - Mali Karaman.

Apart hotel "Kopaonik" u saradnji sa Ministarstvom turizma podržava akciju dodele vrednosnih vaučera Vlade Republike Srbije od 5.000,00 din, a članovima naše sindikalne organizacije odobrava popust od 15%. 

Rekreativni odmor za članove Sindikata biće organizovan u periodu od 22. do 27. februara 2022. godine. Sindikalna organizacija obezbeđuje smeštaj na bazi 5 polupansiona (doručak+večera). Doplata za celokupan aranžman je 6500,00 dinara. Prevoz: sopstvenim automobilima. 

Informacije i rezervacije: +381695540370 (zbog ograničenog broja mesta potrebno je što pre izvršiti rezervaciju).

1 коментар:

Unknown је рекао...

Veoma interesantno i cena veoma povoljna!