среда, 28. фебруар 2024.

HOTEL PARK IVANJICA 2024

Smešten u Ivanjici, Hotel Park nudi besplatno korišćenje saune, hamama i fitnes centra. Gosti mogu da uživaju u obrocima u restoranu, kao i da se zabave u kazinu. Ostale pogodnosti uključuju besplatan bežični internet i besplatan parking. 

Sve sobe sadrže flat-screen TV sa kablovskim kanalima, prostor za sedenje i sopstveno kupatilo sa bade-mantilima i papučama. Iz pojedinih soba pruža se pogled na jezero ili vrt. Dostupna je i posluga u sobi. Gosti mogu da se opuste u spa i wellness centru. Noćni klub nudi večernji zabavni program. Okolina je pogodna za raznovrsne aktivnosti, kao što su vožnja bicikla, pešačenje i skijanje. 

Članovima sindikata omogućava se plaćanje smeštaja na bazi izabrane usluge u 3 mesečne rate. Putem vaučera u vrednosti od 5.000,00 dinara koje izdaje Republika Srbija odobrava se korisnicima da plaćaju usluge smeštaja (minimum pet noćenja) u navedenom turističkom objektu. Članovima porodice hotel odobrava iste cene kao i članovima sindikata s tim što članovi porodice plaćaju svoj boravak na licu mesta na recepciji hotela po završenoj usluzi. 

Usluge pansiona, polupansiona i noćenja sa doručkom davalac usluga vrši po sledećim cenama: 
- noćenje sa doručkom iznosi 2.500,00 dinara u ½ sobi, 
- polupansion iznosi 3.000,00 dinara u ½ sobi, 
- pun pansion iznosi 3.500,00 dinara u ½ sobi, 
- pun pansion iznosi 4.000,00 dinara u 1/1 sobi. 

U cenu nije uračunata boravišna taksa i osiguranje.
Deca do 5 godine borave gratis. Deca od 5 do 12 godina plaćaju 50% osnovne cene (dodatni ležaj). Cenovnik važi za sve termine izuzev državnih i verskih praznika tokom godine (Nova godina, Sretenje, Prvi maj, Dana oslobođenja i slično).
Pogledajte OVDE.

Нема коментара: