понедељак, 21. јун 2021.

NOVO U PONUDI - STARA PLANINA

STAROPLANINSKE PRIČE - posetite mesto gde na svakom koraku žubori voda. Bog je prema ovom delu Srbije bio darežljiv. Mala staroplaninska seoca kao da su zamrznuta u vemenu i prostoru. Gostoprimstvo i srdačnost su ovde još uvek na ceni. Posetite idilična seoca Dojkince, Paklešticu, Gradašnicu, Topli do i Gostušu okupana lepotom prirode, Temsku sa srednjovekovnim manastirom i vodopadom, neverovatne Rosomačke lonce, vodopade Tupavicu i Bigar, vidikovce "Kozji kamen" i "Babin zub", kao i najviši vrh Midžor. Stara planina nije pitoma, ne može se svugde dopreti autom, morate biti spremni i na pešačenje, jer u tome i jeste lepota.

Kuća za odmor "HAJDUK VELJKO" nalazi se u podnožju Stare planine, na par kilometara od staze "Konjarnik" u selu Crni Vrh. Opustite se pored kamina u domaćoj atmosferi. Sa svojom raznovrsnom ponudom u vidu dvokrevetnih i trokrevetnih soba, apartmana, kao i specijalitetima domaće kuhinje, prenoćište "Hajduk Veljko" pleni domaćom atmosferom i savršeno je mesto za Vaš odmor. 
Lepo uređeno dvorište tokom letnjih meseci pruža mogućnost uživanja na prijatnom planinskom vazduhu, u zdravom prirodnom okruženju.
Sobe poseduju tv, zasebno kupatilo, zajedničku terasu i spoljašni ulaz. Pogledajte fotografije OVDEPogledajte video OVDE.

Usluga je na bazi noćenja, noćenja s doručkom ili polupansiona. Plaćanje je putem administrativne zabrane na više mesečnih rata, a omogućeno je i korišćenje vaučera Ministarstva turizma.

Нема коментара: